domain untuk dijual

Day: January 11, 2020

Janjine lungo ra nganti semene suwene

Lyrics Sworo angin Angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi Ngalemo Ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo Ngalemo neng aku Ben ra adem kesiram udaning dalu Banyu langit Sing ono nduwur kayangan Watu gedhe Kalingan mendunge udan […]

Tansah kelingan kepingin nyawang

Lyrics Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti sprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku sakno… sakno… Dudu klambi anyar sing nang njero kamar Nanging bojo anyar sing […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Back to top